Pengikut

Template oh template

Salam n selamat malam, ntah kenapa aku rasa macam tak puas hati jer dengan pandangan template blog aku nie.Dah banyak kali ubah dan tukar, masih ada perasaan tak puas hati.

Rasa macam belum memuaskan. ada idea x kawan-kawan.

Aku dah try download yang free, tapi bila ada perubahan macam semuanya lari dan tak terkejar lagi. Nasib baik ada save yang lama. Yang lagi satu, bila dah tukar page baru  header blogspot yang ada NEW POST ngan  DESIGN tu hilang..

Macam mana nie???
Previous
Next Post »

2 Komen

Write Komen