Pengikut

Memperkenalan Blogger tut.....

Ini lah blogger yang aku maksudkan..  Blog dia namanya "HIDUP ITU INDAH".
Blog ini juga terpilih untuk di post di entri Ben Ashaari. Entri dia

Siapa punya blog ni ha ???




Kenapa aku pilih blog nie?

1. Kat mana aku pergi untuk follow mesti ada muka dia (kalau korang perasan la).
aku tunjukkan gambar profile bila dia jadi follower. (kat bawah tu)
2. Seorang peramah, tinggalkan sebarang komen atau link. mesti dia balas.
3. Blog yang dia follow dalam kiraan rambang aku hampir 850++
4. Yang paling best nie ha :
Location: Doha : Qatar
Jauh tu.....
5. Entri2 dia pun bagus..

lydia miza

yang nie gambar profile dia..

 My Photo

Kenali 



Lydia Miza(Aidyl Azim)


  • Beliau adalah ummi kepada 3 orang cahaya mata yang comel.
  • Simple namun teliti dalam melakukan setiap urusan dan penilaian.
  • Peminat warna pink
link dia kat sini 

 note: nanti aku cuba perkenalkan blogger lain plak.. dengan tajuk "Memperkenalan Blogger tut....."






Previous
Next Post »

10 Komen

Write Komen