Pengikut

Buat Duit Dengan Blog

salam semua...
semalam selepas mengahrungi malam yang panjang melawti dan follow 100 blog. Hari ini aku cuma nak tengok kesan yang aku dapat. Sebenarnya lebih 100 blog aku lawati, tapi ada blog yang tada tempat nak follow.. ada blog yang lama nak loading, so aku blah jer la. tak sempat nak follow... yang 100 semalam akan aku lawati lagi bila free nanti.

sekarang aku tengah layan buku nie.... Aku beli kat popular dengan harga RM14.50 after diskaun RM 13. 05.
Tajuk dia 

"Rahsia menjana wang cara mudah, Buat Duit Dengan Blog"


Melalui buku ini, pembaca akan didedahkan dengan:
  • Perkara asas dalam blog
  • Blog Lawan Laman Web
  • Teknik menghasilkan blog
  • Strategi Buat duit melalui blog
Kalau nak tahu...kene la beli eik...
Previous
Next Post »

7 Komen

Write Komen